Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 264 km

Boete voor energieverkopers Wemeldinge

Toegevoegd: 12-08-2015, 19.37 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - In Wemeldinge heeft de politie vandaag vier verkopers beboet omdat ze langs de deuren gingen zonder vergunning.

Volgens de Kapelse wijkagent Silvan Vael waren er meerdere klachten binnengekomen over de handelswijze van de verkopers. Vier verkopers kregen een bekeuring omdat ze langs de deuren gingen met energiecontracten zonder de benodigde vergunning.

De politieagent raadt mensen die achteraf spijt hebben van de gesloten overeenkomst zich te beroepen op de Wet koop op afstand. Ze kunnen daardoor binnen 14 dagen kostenloos onder het contract uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patatje (12-8-2015 om 23:58)
Ik heb ze hier ook aan de deur gehad....Zag hem al met zijn tablet en zijn pasje om zijn nek de voortuin in lopen....Commentaar was: Ow ik zie het al, ga maar een deurtje verder...... Aan de deur word hier niet gekocht!!!
Cor (12-8-2015 om 23:08)
Onbegrijpelijk dat je daar nog intrapt. Feitelijk geen politiewerk.
Rien (12-8-2015 om 21:00)
Een goed product verkoopt zichzelf toch?.......of zoiets.
Leon (12-8-2015 om 19:51)
Mooi dat tegen deze mensen wordt opgetreden. Zijn vaak heel opdringerig die beweren de goedkoopste te zijn. Zelfs als ik al voorzien was van een nieuwe leverancier beweren ze nog dat je er vanaf kan. Heb ze uitgelachen.
Cookie-instellingen beheren