Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Zwaar beschonken vrouw moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 19-08-2015, 10.52 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Agenten hebben dinsdag op de Willem de Zwijgerlaan een zwaar beschonken 36-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden. Ze zat dronken achter het stuur.

De politie kreeg rond 17.45 uur de melding dat er een auto op de Lorentzlaan aan het slingeren was en bijna tegen een ander voertuig zou zijn gereden. Agenten kwamen de auto tegen op de Willem de Zwijgerlaan. Het voertuig stond daar inmiddels geparkeerd.

Bij de bestuurster is vervolgens een blaastest afgenomen. Ze blies op het politiebureau 1275 Ug/l. Dat is bijna zesmaal de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd. De vrouw kon vervolgens met een proces-verbaal op zak naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Importzeeuw (19-8-2015 om 14:54)
Triest, 36 jaar en nog geen verstand! Hopelijk krijgt ze haar rijbewijs nooit meer terug en krijgt ze een flinke boete!
a (19-8-2015 om 13:00)
ik mag hopen dat zij het ook nooit meer terug krijgt
van der s (19-8-2015 om 12:58)
Alweer drank ? Waarom lees ik nooit dat er iemand rijbewijs moet inleveren omdat zij of hij stoned achter stuur zat ? Word daar vreselijk boos over, ik zie elke dag honderden mensen uit koffieshop komen en allemaal rokend achter stuur wegrijden.. NOOIT NOOIT zie ik daar Politie controleren bah ! Slap gedoe hier in holland
WalterG (19-8-2015 om 11:41)
Hoe is die naar huis gegaan? Op handen en voeten?
R (19-8-2015 om 11:27)
Blijf toch niet aanmodderen met deze mensen O.M. Rijbewijs kwijt voor t leven. Vraag maar aan Koos Spe en de verkeersslachtoffers....
Cookie-instellingen beheren