Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flexteam houdt man aan Vogelwaarde

Toegevoegd: 09-10-2015, 16.59 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - In het Zeeuws-Vlaamse Vogelwaarde heeft de politie vrijdagmiddag een inval gedaan in een woning.


Rond 15.30 uur viel het flexteam (voorheen Regionale Ondersteuningsgroep, ROG) een pand aan de Rapenburg (N688) binnen. Met behulp van een ram werd een deur geforceerd en toegang tot het pand verschaft. Ter plekke werd een man aangehouden. Hij werkte niet erg mee en werd daarom op een gegeven moment slepend over de grond door de politie meegetrokken naar een gereedstaande politieauto.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de man is opgepakt vanwege een bedreiging. Volgens een getuige zou de politie het vermoeden hebben gehad dat de man in het bezit was van één of meerdere wapens. De politie, die na de aanhouding het pand heeft doorzocht, verwacht pas morgen verdere details over de arrestatie te kunnen verstrekken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
braveBurger (10-10-2015 om 14:47)
denraopenburger tikt: [quote] het wachten is tot ze iets ergs doen [/quote] Maar dit: [quote denraopenburger] nog even en de bossepielen en de raopenburgers gaan samen ons dorp zuiveren van "dezen bucht" [/quote] vindt je zelf wel een normaal gedachtengoed? Misschien moet je zelf een tijdje bij het Leger des Heils verblijven? Misschien is het een idee om te klagen over de jeugdige TBS'ers en ex-gevangenen die deze problemen veroorzaken en niet iedereen over één kam te scheren?
eddy (10-10-2015 om 09:47)
Leger des Heils klanten ?? Zo te zien is het een gewoon woonhuis. Zulke tokkies wonen in ieder dorp. Geen zin in werken en een hele dag rond hangen en overlast veroorzaken. Enkele reis Siberie voor zulk tuig.
den Raopenburger (9-10-2015 om 21:31)
heb ze ook gezien, het zijn geen opgeschoten jongeren, maar leger des heils klanten. ze waren ladderzat, hebben een dorpsgenoot belaagd, onderling gevochten in het wandelbos en anderen (waaronder mezelf) nageroepen en uitgescholden. nog even en de bossepielen en de raopenburgers gaan samen ons dorp zuiveren van "dezen bucht" . niemand durft zijn kinderen nog alleen door het bos laten lopen. ik heb zelf al drie keer contact gezocht met het leger des heils, die doen dus niets aan de overlast weg wezen met deze handel, het wachten is tot ze iets ergs doen. dorpsraad en politiek wordt wakker
Bossepiel (9-10-2015 om 20:23)
Hmm gaat lekker in Vogelwaarde.. Net nog een groepje opgeschoten jongeren gespot bij Attent, roepend en schreeuwend over straat.. vonden het ook nodig om een reclamebord omver te schoppen. Allemaal oppakken dat tuig! Bah
X (9-10-2015 om 18:39)
Iedereen moet zich dood schamen. Niemand die iets van heel de situatie af weet en er gelijk maar een flex team op zetten en de desbetreffende persoon als een of andere crimineel neer zetten. Echt sjonge jonge jonge
AD. (9-10-2015 om 17:21)
Mooi weer 1 minder voorlopig als ze hem vasthouden tenminste.
Cookie-instellingen beheren