Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verkeer van A58 af wegens grote controle

Toegevoegd: 15-10-2015, 22.28 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Op de A58 houdt de politie momenteel een grote controle. Zowel verkeer dat Zeeland in- als uitrijdt wordt gecontroleerd. De weg is ter plekke afgesloten waardoor een controlefuik is gecreëerd.


De controle in Zeeland vindt plaats bij parkeerplaats Het Rak in Rilland. In Brabant wordt gecontroleerd bij Bergen op Zoom. De controle is volgens politiewoordvoerder Alwin Don gericht op het aanpakken van crimineel gedrag. “We willen onder meer inbraken, overvallen en straatroven tegengaan. Datzelfde geldt voor mensenhandel en het bezit van verdovende middelen en wapens.

Aan de controle doen verschillende organisaties mee. De resultaten van de grote controle zullen vrijdag bekend worden gemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (15-10-2015 om 23:02)
Nice!, Mag veel vaker gebeuren, hele goede zaak. Het is nodig
Cookie-instellingen beheren