Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Vrouw opgepakt voor dierenmishandeling

Toegevoegd: 20-10-2015, 14.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Maandagmiddag is in een woning aan de Tivoliweg in Hulst een vrouw aangehouden voor dierenmishandeling. Rond 12.45 uur onderzochten agenten van de dierenpolitie de woning.


In het huis werd ontlasting en urine van honden en katten aangetroffen. Ook vonden ze enkele zwaar vermagerde katten en honden. Ook werd een dode kat gevonden. Hierop werd de eigenaresse voor dierenmishandeling en het onthouden van de nodige zorg aangehouden. Ze werd naar het politiebureau in Hulst gebracht, waar ze maandagavond is verhoord.

Het is niet de eerste keer dat deze vrouw verdacht wordt van dierenmishandeling. Daarom kreeg ze te horen dat ze langer wordt vastgehouden. Ze is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Een dierenarts onderzocht het dier, welke door ondervoeding was gestorven. Voor enkele andere dieren wordt ook gevreesd voor hun leven, gelet op de fysieke conditie en de staat van ondervoeding.

Na overleg met de Landelijke Inspectiedienst zijn de dieren vervoerd naar een plaats waar ze worden opgevangen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janis (20-10-2015 om 17:08)
Dat die vrouw geestelijk gestoord is dat lijkt mij duidelijk , nooit geen dieren meer . maar dat ze er bekent om stond en dat er eerst dode dieren moeten zijn dat is de schuld van de betreffende instanties , veel strenger optreden in het vervolg , ze zijn mede schuldig.
Ik (20-10-2015 om 16:21)
Ik begrijp niet zo goed hoe het kan dat deze vrouw dieren had, terwijl ze al bekend was met eerdere dierenmishandeling. Maar goed...... Ik hoop dat ze deze vrouw in haar cel ook erg weinig tot niet te eten gegeven. Kijken of het dan misschien tot haar doordringt wat ze die beestjes aandoet! En voor de rest een verbod om ooit nog dieren te hebben!
EM (20-10-2015 om 15:58)
Zwaar straffen + dwangverpleging ,gelet dat het niet de eerste keer is ,goed werk politie !
Pippa (20-10-2015 om 15:47)
hoop maar dat de dieren het redden deze vrouw waarschijnlijk gestoord hoort helemaal geen dieren te hebben .Afpakken en een levenslang verbod opgelegd door de rechter ik hop het van harte ook namens mijn beste vriend de viervoeter Nordo!
ela (20-10-2015 om 15:26)
Waarom is er niet eerder ingegrepen,voordat er dieren overleden zijn? Deze ........ werd al eerder verdacht van dierenmishandeling toch? Zo iemand mag nooit meer een dier houden en daar moet ook toezicht op komen. Ik zou dat kreng 3 weken in een kamertje opsluiten zonder eten,drinken en wc . Dat is de duidelijkste manier om te laten zien wat ze aangericht heeft ! Waarom nemen mensen dieren en zorgen er dan niet goed voor,ik word er zo kwaad om. Ik zal maar niet zeggen wat ik met zo een kreng zou doen !!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren