Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Boetes bij gezamenlijke controle Terneuzen

Toegevoegd: 13-11-2015, 09.59 uur - Update: 13-11-2015, 10.37 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie en belastingdienst hebben donderdag op de Binnenvaartweg in Terneuzen een gezamenlijke controle gehouden. Daarbij zijn 1133 voertuigen gecontroleerd. De politie deelde daarbij onder andere vier bekeuringen uit. De belastingdienst nam direct negen voertuigen in beslag.


De bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en voor het niet handsfree bellen. De belastingdienst nam in verband met openstaande belastingschulden negen auto’s direct in beslag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
monika (14-11-2015 om 01:54)
Boetes moeten worden betaald, da's duidelijk. Maar als je nou echt niet kunt betalen, wat gebeurt er dan? Tanja heeft dat ondervonden. "Ik moest m’n spullen pakken en naar de gevangenis." De Nationale Ombudsman geeft in een vandaag verschenen rapport de overheid flinke veeg uit de pan wegens het gijzelen van 'wanbetalers'. De overheid heeft onvoldoende zicht of deze persoon een notoire wanbetaler is of iemand die de boete wel wil betalen, maar simpelweg geen geld heeft.
Argus (13-11-2015 om 21:53)
Prima actie van de gezamenlijke diensten en inderdaad er moet belasting worden betaald. De volgauto zal vast niet als zodanig herkenbaar zijn geweest anders zullen ze die niet laten stoppen. Overigens, een volgauto kan gebreken hebben en in een volgauto zitten ook mensen, soms zonder gordel, de juiste documenten of met een borrel op etc. en er is geen regel die zegt dat men die niet mag controleren.
Jan (13-11-2015 om 20:20)
moeten ze elke dag doen wordt nederland weer zuiver
JanDoedel (13-11-2015 om 17:53)
Tja de rouwstoet moet er ook aan geloven.. Van onze belasting centen alleen kunnen ze de vluchtelingen niet meer betalen. Lang leven Nederland ze hadden de vluchtelingen uit moeten leggen hoe ze hier genaaid worden als ze ingeburgerd zijn waren ze vast niet gekomen
John (13-11-2015 om 15:09)
Prima actie. Moet nog veel meer gedaan worden. Zo beperk je ook criminaliteit. Nog beter: zet een stuk voor de controlepost ook nog een onopvallende politieagent om de niet-handsfree bellers te betrappen, hebben alle meewerkende instanties gelijk hun salaris allemaal dik terugverdiend.
Heijmans (13-11-2015 om 15:09)
Auto's werden letterlijk uit de rouwstoet getrokken. Hoorde later nog onterecht ook. Dat iedereen moet betalen is een feit, ook fouten kunnen gemaakt worden door de politie of belasting, maar op zo'n manier iemand te controleren is zwaar respectloos!!!
Cookie-instellingen beheren