Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemaskerde jongens laten mensen schrikken

Toegevoegd: 13-01-2016, 22.20 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een groepje jongens heeft de afgelopen dagen in de Terneuzense Bloemenbuurt mensen laten schrikken door gemaskerd aan te bellen bij woningen. De politie heeft de jongens vanavond kunnen betrappen.


Volgens de politie kwamen de afgelopen dagen meerdere meldingen over het groepje binnen. Woensdagavond kreeg de politie opnieuw een telefoontje van iemand die gemaskerde mannen aan de deur hadden gehad. Surveillerende agenten konden vervolgens drie jongens in de leeftijd van 13 en 14 jaar op heterdaad betrappen.

De jongens waren volgens de politie in het bezit van twee maskers van de film 'V for Vendetta'. Het drietal verklaarde volgens de politie dat ze zich niet bewust waren geweest van de impact die hun actie had op de slachtoffers. De maskers zijn in beslag genomen. De jongens worden in overleg met hun ouders doorverwezen naar bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pier (14-1-2016 om 01:55)
ik kan me voorstellen dat mensen geschrokken zijn van deze verschijningen, maandagavond reed ik er bijna een aan in de narcisstraat hij stak de straat over zonder te kijken wie is er schuldig als je zo`n dombo aanrijd .......juist en dan??
Jan (13-1-2016 om 23:43)
Deden wij vroeger ook: Zorro spelen heette dat dan. Toen vond iedereen het nog leuk
kaatje (13-1-2016 om 23:32)
kwaai jongens streken haha maar in deze tijdt kan dit niet meer er is zo veel criminaliteit tegenwoordig dat als ze zo aan je deur komen dat je gelijk denk aan een overval en van schrik dood neer zou vallen of gevaarlijk word en ze zou verwonden
chuckles (13-1-2016 om 23:11)
Wederom goed werk weer van de Terneuzense Politie, respect Maar wat loopt een 13, 14 jarige over straat te zwalken om 9 uur Vervelend voor de ouders, maar een reprimande naar hun is minimaal terecht
Cookie-instellingen beheren