Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Automobilist laat gewonde achter Goes

Toegevoegd: 14-01-2016, 08.54 uur - Update: 14-01-2016, 11.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar een automobilist die is doorgereden na een aanrijding met letsel donderdagochtend in Goes.


De botsing vond omstreeks 08.15 uur plaats in de Bessestraat bij het Scalda. Een 17-jarig meisje uit Bergen op Zoom liep op de voetgangersoversteekplaats richting de school. Een kleine zilverkleurige/grijze personenauto kwam hard aanrijden en raakte de voetgangster volgens de politie behoorlijk hard.

De automobilist stopte niet en reed met hoge snelheid weg. Na de aanrijding ging de auto ervandoor richting 's-Gravenpolder. De bestuurder negeerde daarbij ook een rood verkeerslicht. De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Hoe de gewonde er aan toe is, is nog niet bekend.

Het doorgereden voertuig heeft schade aan het portier linksvoor. Er zijn geen merk en type en een kenteken bekend. Agenten hebben van meerdere getuigen een verklaring opgenomen, maar vooralsnog ontbreekt van de auto en de bestuurder elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ben (14-1-2016 om 09:17)
Droevig. Doorrijders zijn echt te triest voor woorden, Hoop dat ze hem snel te pakken krijgen en dat het slachtoffer er snel weer bovenop komt
Cookie-instellingen beheren