Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kat zakt door ijs en bezwijkt

Toegevoegd: 19-01-2016, 15.33 uur
Voor de kat kwam alle hulp helaas te laat.
Voor de kat kwam alle hulp helaas te laat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer is vanmiddag met spoed uitgerukt omdat er in Goes een kat door het ijs was gezakt. Voor het diertje kwam helaas alle hulp te laat.


Het voorval deed zich vanmiddag rond 14.30 uur voor bij de Oostsingel. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de kat uit het water te halen. Helaas kwam alle hulp te laat.

Brandweerduikers kwamen ter plaatse om de kat uit het water te halen en over te dragen aan de dierenambulance. Deze zal via de chip de eigenaar proberen te achterhalen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (20-1-2016 om 13:40)
Het is idd net zo goed een levend wezen als een mens wat pijn kan voelen! Vreselijk einde voor zo'n arm dier... en diegenen die durven reageren van het is MAAR een kat, ga eens bij jezelf ten rade joh! Wat een gevoelloze reactie is dat.... En dan nog het gezeur over wat het wel niet kost, dat is zo afgezaagd, moeten jullie soms de rekening hoogstpersoonlijk betalen? Dit wordt gedaan met belastinggeld ja, maar geloof me, omgeslagen per hoofd van de belastingbetalende Nederlander is dit echt nihil hoor, zelfs voor mensen die bijdragen in het hoogse belastingtarief en ik maal er helemaal niet om!
Stuart (20-1-2016 om 10:59)
Prima gedaan! Elk leven is kostbaar, ook dat van een dier! Wie het daar niet mee eens is, die deugt niet!
Sandra (20-1-2016 om 10:48)
Jammer om te lezen dat men aan het intellect van de hulpverleners twijfelt. Denken jullie nu echt dat zij hun zaken niet kunnen prioriteren? Ook dit is hun werk. Ze zullen het dan ook uitvoeren als dat nodig is, ook als het om een kat gaat. Het matrices is er en de mensen waren in dienst. Hoezo EXTRA kosten?
Zeeuw (20-1-2016 om 09:38)
Doen ze een keer wat en dan is het nog niet goed voor sommige mensen. Als het jullie hond of kat was geweest, had je ook graag gezien dat ze er alles aan deden om het beestje te redden.
bi (20-1-2016 om 09:08)
8 jaar geleden is ook mijn lieve kat zo aan zijn einde gekomen, zeer sneu, sterkte voor de eigenaar.
marrie (20-1-2016 om 08:34)
Wat een gezeur weer over de kosten. Ze zitten toch maar te wachten op een melding, goeie oefening zo. Jammer van het beestje.
Cookie-instellingen beheren