Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Moeder vlucht met kinderen voor man

Toegevoegd: 26-02-2016, 19.33 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een vrouw is donderdagavond met haar kinderen op de vlucht geslagen nadat zij door haar man was mishandeld.


Volgens de politie was de vrouw samen met haar man en kinderen op bezoek bij vrienden in Oostburg. Haar man had te veel alcohol gedronken en werd daardoor agressief. Toen de vader met huisraad begon te gooien en begon te schreeuwen naar hun moeder sloegen de kinderen op de vlucht.

De vrouw werd geslagen en kwam hierdoor ten val. Hierop zag de vrouw kans om samen met haar kinderen de woning uit te vluchten. Nadat 112 was gebeld heeft de politie de vrouw en de kinderen opgevangen op het politiebureau. Nadat aangifte was gedaan zijn zowel de moeder als de kinderen naar een veilig adres gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly (26-2-2016 om 22:37)
Helaas komt dat nog veel voor! Vrouw en kinderen moeten vluchten terwijl de dader lekker thuis zit! Oppakken en vastzetten die gast en moeders met kinderen thuis blijven!
Vlissinger (26-2-2016 om 21:52)
Klopt Andre, het zijn meestal narcisten (psychopatische mensen) die hun partner mishandelen en dit gebeurd meestal niet eens fysiek maar mentaal. Deze mensen kunnen heel gevaarlijk worden als je hun bijvoorbeeld narcist noemt of zegt dat je bij ze weg gaat en het ook doet waar ze bij staan. Dit zijn ook de stalkers die je steeds in de media tegenkomt. Het is niet verkeerd om eens te googlen naar de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze maken vele slachtoffers en heel het Internet staat er vol mee. Zat forums van slachtoffers. Je herkent ze vaak pas als het te laat is omdat ze geweldig goed kunnen acteren als normale charmante aardige mensen. Ze stoken ook je eigen vrienden en familie tegen je op en nemen zelf de slachtoffer rol aan.
Bumper; (26-2-2016 om 20:36)
Daar gaan we weer, WAAR woont dit asoo,tje, een kort bezoekje brengt hem voor de rest van zijn leven gegarandeerd op andere gedachten. Bumper:
Nina (26-2-2016 om 20:14)
Men spreek over een man, nou sorry hoor dit soort lui zijn geen mannen maar laffe honden bah bah
100%NL (26-2-2016 om 19:57)
nu opeens wel vluchten? na de eerste keer moet je al weg wezen het veranderd nooit hoor. ja ook ik was slachtoffer ben alleen wel de wijste partij geweest en dus opgestapt en zie nu bij de nieuwe vriendinnen dat hij echt niet veranderd is ondanks alle smeekacties en beloftes
Mark (26-2-2016 om 19:52)
Haar man had te veel alcohol gedronken en werd daardoor agressief Goh klinkt herkenbaar
Cookie-instellingen beheren