Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

5 meter lange dolfijn aangespoeld Borssele

Toegevoegd: 08-03-2016, 08.57 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Bij het Kalootstrand in Borssele is maandag een dode spitssnuitdolfijn van zo'n vijf meter lang aangespoeld.


De stranding van de dolfijn is opmerkelijk want deze komt normaal gesproken niet in Nederland voor. Slechts 18 keer eerder is in ons land een stranding van deze soort geregistreerd. In Zeeland spoelde twee keer eerder een spitssnuitdolfijn aan: in 1932 bij Hoedekenskerke en in 1992, eveneens bij Borssele.
 
De dolfijn is geborgen door Zeezoogdierenhulp ZuidWest en is afgevoerd naar Utrecht voor nader onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dingeman (8-3-2016 om 17:30)
Ze zijn ook weer enorme sterke frequenties aan het uitzenden. Via Haarp en andere technieken. Je ziet het aan de lucht. de rails. de golven in de wolken. En de gevoelige mensen voelen het aan hun hoofd en hun hele gestel. Ze storen ons, we worden gemanipuleerd. en zo ook het weer. En zo worden ook zeedieren zoals dolfijnen verstoord, en hun frequenties waarop ze varen/leven en zwemmen. Dit doet de overheid, military, de NASA en andere machten. Machten wegens zelfzuchtige redenen zoals macht en geld. En via allerlei computergolven, mobiele netwerken en energievoorzieningen zoals de Delta, via Wi-Fi, enzovoorts.
Cookie-instellingen beheren