Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner rijdt door na aanrijding Heikant

Toegevoegd: 21-04-2016, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

HEIKANT - De politie is op zoek naar een wielrenner die woensdagavond is doorgereden na een botsing met een auto in Heikant.


Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de Oud Ferdinandusdijk. Een groep wielrenners kwam vanuit Heikant en reed in de richting van Hulst. Een automobiliste zag de groep naderen en verklaarde bij de politie te zijn uitgeweken richting de berm.

Eén van de wielrenners raakte ondanks deze manoeuvre toch de auto van de vrouw. Hierdoor raakten de linkerbuitenspiegel en de zijkant van de auto beschadigd. De wielrenners reden vervolgens door.

De politie onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar de wielrenners. Volgens de aangeefster waren de renners in het zwart en oranje gekleed. Ook getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bigbag (21-4-2016 om 14:15)
De wielrenner zich melden hahahaha Dat zal echt niet gebeuren hoor Want zodra deze heren in een groep rijden moet alles en iedereen wijken want hun hebben lak aan alles want de snelheid moet hoog blijven en zeker met ze 4 naast elkaar gaat het te langzaam in hun ogen is een vloeken scheldkanonnade uwe dank Dus succes automobilist PS het zijn zogenaamd de zwakker verkeersdeelnemers ook nog :)
Pieter (21-4-2016 om 14:05)
Ongelofelijk. De toerfietsers die ik zeer regelmatig in polder tegen kom hebben allemaal een bel waar ze altijd op een zeer beschaafde manier tijdig gebruik van maken, en, ze houden altijd keurig rekening met hun medeweggebruikers, lees: minderen vaart, gaan altijd tijdig en ruim aan de kant.
Zeeuw (21-4-2016 om 13:43)
Mevrouw moet toch weten dat deze wielrenners - strak in lycra gestoken - buiten alle verkeerswetten staan..!
ikkenie (21-4-2016 om 13:23)
Gisteren nog gezien op tv, dat wielrenners vinden dat ze zich netjes gedragen in het verkeer......hoezo arrogant.
Paul (21-4-2016 om 13:11)
Ongelooflijk wat die gasten zich kunnen veroorloven. Hoop dat ie gevonden wordt.
fred (21-4-2016 om 11:58)
Het is een ware verkeerschaos in de grensstreek , vooral s 'zondags en helaas meestal Belgen . Ze wijken voor niets en niemand en hebben alleen maar oog voor hun voorwiel. Lappen vervolgens alle verkeersregels aan hun laars , om hier zo te kunnen stunten met hun leven te spelen rijdt er meestal een bejaarde achter in een auto van een of andere plaatselijke garage, met het doel hier nog wat reclame voor te kunnen maken of zo iets. Waarom in Nederland ? omdat dit in Belgiƫ niet mag met 5 naast elkaar er de rijbaan terroriseren .Politie , rij eens een toeristische route door de polders van Zeeuws-Vlaanderen, en wel op zondag voor middag aub
Cookie-instellingen beheren