Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Brommer scheurt met 90 door 30 zone

Toegevoegd: 26-05-2016, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

MAGRETTE - Een brommerrijder is in de nacht van woensdag op donderdag door de politie betrapt terwijl hij hard door het plaatsje Zeeuws Vlaamse Magrette scheurde.


Agenten zagen dat hij met negentig kilometer per uur door een dertig kilometerzone reed. De bestuurder moest dan ook zijn rijbewijs inleveren.

De bestuurder kan zijn brommer voorlopig ook niet meer gebruiken. Het voertuig moet eerst gekeurd worden omdat hij is opgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (27-5-2016 om 10:37)
ik zie dagelijk precies hetzelfde tafereel op de nieuwe vlissingseweg. 30km zone en de scooters en brommers scheuren daar tussen de 50 en 70 km/u en af en toe zit er 1 bij die zeker richting de 90km/u gaat. daar zou de politie ook wel wat rijbewijzen in mogen nemen.
AntiGSM (27-5-2016 om 10:08)
Wij deden vroeger niets anders! Beetje overdreven reactie Nick! Daarbij was het s'nachts en dan spelen er geen kindertjes meer op straat. Natuurlijk is het veel te hard maar ik zou liever zien dat ze eens net zo fanatiek controleerden op telefoon gebruik in de auto, dat is volksvijand nr. 1! En ook richting aangeven is erg belangrijk voor de verkeersveiligheid maar ook daar wordt niets aan gedaan en hele volksstammen verdommen het gewoon.
Mike (27-5-2016 om 09:22)
Och Nickje, zelf nooit een brommer gehad of gekregen van je ouders vent? Haten op een ander haalt je zelf niet omhoog.
hans (27-5-2016 om 08:56)
ik ben het eens met Nick dit kan niet dus de brommer vernietigen want als je dat niet doe dan doet hij dit binnen de korstte keer weer en wie weet wat dan de gevolgen zijn
nick (26-5-2016 om 21:22)
In beslag nemen en vernietigen, rijbewijs vernietigen en 5 jaar ongeldig, dan nieuwe examen doen
Cookie-instellingen beheren