Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Dode bij autobrand Hulsterweg Terhole

Toegevoegd: 28-07-2016, 08.18 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Bij een verkeersongeval in het Oost-Zeeuws-Vlaamse Terhole is donderdagochtend vroeg iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


De hulpdiensten werden rond 05.40 uur opgeroepen nadat een auto van de Hulsterweg was gereden, tegen een woning was gebotst en vervolgend in een greppel was beland. Het voertuig stond in brand en daarom werd ook de brandweer opgeroepen. De inzittende kwam bij het ongeval om het leven. De identiteit wordt nog onderzocht.

Inmiddels is de politie een onderzoek gestart om de toedracht van het noodlottige ongeluk te achterhalen. De politie heeft samen met de gemeente de weg ter plekke afgezet. Omrijden kan via de Rondweg Terhole (N290). Ook fietsers kunnen overigens niet door. Zij moeten hierdoor een flink stuk omrijden. Eén fietser reed hierom dwars door de politie-afzetting. Deze vrouw kan een bekeuring tegemoet zien.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Uitgebrande auto dodelijk ongeluk geborgen (28-07-2016)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pff (28-7-2016 om 14:34)
Triest.....gelukkig weer geen fietser(s) geschept
Adriana (28-7-2016 om 13:14)
De tweede in een jaar die op die weg ee huis raakt wanneer houdt dat racen daar eens op sons vliegen op dat stuk auto's je met een rotgang je voorbij als jezelf 60 rijdt ?Wanneer gebeurt er vanuit de gemeente iets om dit soort ongevallen te voorkomen? Sterkte aan de nabestaanden
H. ten Boden (28-7-2016 om 12:12)
Tegenreactie? Na zoveel domheid?
0114 (28-7-2016 om 12:02)
Sterkte voor de nabestaanden, tragisch dit. Gevaarlijke weg tussen Kloosterzande en Hulst. @Ja-Ja, Dus als er veel agenten staan, staat er altijd wel eentje die niets heeft te doen? Die mevrouw moet gewoon omrijden, net zoals iedereen. Wanneer we overal uitzonderingen op gaan maken kunnen we net zo goed niets verbieden.
Ja-Ja (28-7-2016 om 09:48)
Tragisch ongeluk.Sterke voor de nabestaande. Maar waarom weer zo STOER een bekeuring geven aan een mevrouw die daar voorbij moest..Echt weer Spierballen gedoe van de politie.Wat een flinke actie. Natuurlijk was die mevrouw fout. Een echte politie had deze mevrouw en andere zwakkere weggebruikers aan gesproken en onder begeleiding van een Nietsdoene politieagent[Er waren er genoeg] langs het ongeluk geleid waar geen sporen van ongeluk waren. Kom maar op met jullie tegen reactie.
Renata (28-7-2016 om 09:32)
Dat is met behoorlijke snelheid gebeurd als je de schade a.h. huis ziet. Mensen hou toch op met scheuren over dit soort wegen. Als jje je aan de snelheidslimiet houdt wordt je zo vaak ingehaald. Laat het racen over aan prof's . Als er toevallig iets oversteekt heb je geen schijn van kans. Lijkt me sterk dat dit soort ongelukken allemaal gebeurt door 'onwel worden'. Zo triest weer voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren