Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Man met wapens en drugs aangehouden

Toegevoegd: 16-08-2016, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND- In Baarland heeft de politie maandagavond een 36-jarige man aangehouden die een luchtdrukpistool, twee messen, munitie en vermoedelijk een kleine hoeveelheid drugs bij zich had.


De man, een inwoner van de gemeente Borsele, werd rond 19.15 uur aan de kant gezet nadat agenten hem hadden zien rijden in een bestelauto. De politie beschikte namelijk over informatie dat de man mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben.

De automobilist werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar werd hij ingesloten. De bestelauto werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Agenten troffen vervolgens enkele zakjes aan met daarin vermoedelijk met een kleine hoeveelheid drugs.

Verder vonden ze munitie, twee messen en een pistool. De spullen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. Het pistool bleek een soort luchtdrukpistool dat volgens de politie niet van echt te onderscheiden was. Naar aanleiding van informatie van de man zelf werd in een woning in de gemeente Borsele ook nog een geweer gevonden. Ook dit is in beslag genomen.

De man heeft inmiddels te horen gekregen dat hij langer vast blijft zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren