Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

113 bekeuringen bij controle Zeelandbrug

Toegevoegd: 19-08-2016, 11.48 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - De politie heeft donderdag tijdens een verkeerscontrole bij de Zeelandbrug in totaal 12 bekeuringen uitgeschreven. Daarnaast werden ook nog eens ruim 100 mensen betrapt tijdens een radarcontrole. Er werden ruim 4.500 voertuigen gescand.


De controle vond tussen 14.30 en 22.00 uur plaats bij de Eerste Deltaweg. De politie werkte hierbij samen met de Belastingdienst. Met behulp van een zogeheten ANPR-scanauto werden 4.564 voertuigen gecontroleerd. Veertig voertuigen en hun inzittende(n) werden aan een nadere inspectie onderworpen. Eén persoon had nog een openstaande boete van 117 euro en voldeed deze direct.

Er werden ter plekke zoals gezegd 12 bekeuringen uitgeschreven. Vijf keer ging het om een boete voor het niet dragen van een gordel, één keer voor het niet handsfree bellen en één keer voor een verlopen APK. Vijf personen overschreden de toegestane maximum snelheid in de nabij gelegen 30-kilometerzone. De politie had ook een laserapparaat opgesteld. Hiermee werden 101 overtreders betrapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet politie (19-8-2016 om 22:51)
Beste meneer Geelhoed, als ergens dmv een rechtsgeldig verkeersbord een maximum snelheid word aangegeven, kunt u bezwaar maken wat u wilt, maar daar wint u alleen maar ....niks mee, succes hahaha
sander (19-8-2016 om 22:21)
Vind het prima dat er gecontroleerd word, ik rijd ook vaak iets te hard en als ik daarop betrapt word zal ik de laatste zijn die daar over gaat lopen zeuren, eigen schuld dikke bult zeggen we dan. maar zoals eerder aangegeven, controleer nou ook eens op verkeerd afgestelde koplampen en het rijden met mistlampen aan met goed weer, verkeerd geladen caravans en campers, mensen die totaal niet met autorijden bezig zijn maar de omgeving veel interessanter vinden, motorrijders die overal inhalen waar het niet mag en met 150 door de 50km zonne flitsen en dan over de gemiddelde fietser nog niet te spreken. nogmaals regels zijn regels en die gelden voor iedereen, maar aub doe ook eens wat aan de vele andere ergernissen
Elvira (19-8-2016 om 19:33)
Hahaha!!! Wat zijn de reacties weer hilarisch! STOERE KERELS die mij 's ochtends voorbijrijden (sorry, ik hou me aan de snelheid) waar ik dan later naast sta bij de stoplichten...ga gewoon 4 minuten eerder van huis. Jullie moeten gewoon niet zeuren en als je te hard wilt rijden dan moet je ook maar de straf incasseren.
Peter (19-8-2016 om 19:07)
Moeten ze veel vaker doen want dit is echt een levensgevaarlijke racebaan , wanneer je je aan de snelheid houdt heb je al snel een bumperklever . Verder wordt er regelmatig ingehaald ondanks het verbod , veel gebeld en het gevaarlijkste massaal door rood gereden bij de voormalige Tol . Het wordt tijd voor een roodlichtcamera bij die verkeerslichten en trajectcontroles op de brug voor er slachtoffers vallen !
P.J. Geelhoed (19-8-2016 om 19:02)
Als het de 30 km zone in de Noordlangeweg betreft waar de bekeuringen uitgeschreven zijn, zijn deze niet rechtmatig. Uit informatie bij het waterschap blijkt dat over de 30 km zone nog geen verkeersbesluit genomen en dus ook nog niet gepubliceerd in de Staatscourant. Bezwaar maken is dus lonend.
Middelburger (19-8-2016 om 14:07)
Het is daar erg gemakkelijk met een lasergun. 101 valt me nog mee in dat tijdsbestek. Het is het moment om de 60-70 km/u rijders in te halen. Maar de schatkist is weer wat rijker. Veiliger is het er niet mee geworden.
Cookie-instellingen beheren