Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aangehouden Polen vermoedelijk op inbrekerspad

Toegevoegd: 25-09-2016, 09.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht twee mannen aangehouden die vermoedelijk van plan waren om in te breken bij een bedrijf in Goes.


Rond 01.00 uur kwam een melding binnen dat bij een autobedrijf aan de Amundsenweg twee personen liepen die vermoedelijk op inbrekerspad waren. De politie kreeg een duidelijk signalement door en toen de politie kwam bevonden de twee omschreven mannen zich nog op het bedrijfsterrein.

Het bleek te gaan om twee Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Ze waren 38 en 41 jaar oud en hadden een onduidelijke verklaring waarom zij zich op het bedrijfsterrein bevonden. “Omdat er nog geen daadwerkelijke inbraak had plaatsgevonden kon de politie de de mannen niet aanhouden voor diefstal. Wel konden ze meegenomen dankzij artikel 461 uit het Wetboek van Strafrecht: het zich onbevoegd bevinden op een afgesloten terrein”, aldus de politie.

De mannen zitten nog vast in een politiecel in Torentijd en worden vandaag gehoord over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (25-9-2016 om 09:58)
ze worden vandaag gehoord, en direct het land uit dat uitschot, oprotten naar eigen land.
Cookie-instellingen beheren