Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man slaat parkeerwachter pet van hoofd

Toegevoegd: 29-10-2016, 12.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een 39-jarige man uit Dordrecht is vrijdag in Hulst aangehouden. Hij zou enkele dagen daarvoor een parkeerwachter belemmerd hebben in zijn werkzaamheden. Hij sloeg onder andere de pet van het hoofd van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA).


De man kreeg maandag rond 16.15 uur op het ’s-Gravenhofplein een proces-verbaal voor het parkeren op de stoep. Daar was de verdachte het niet mee eens en hij sloeg de pet van de BOA van zijn hoofd. Vervolgens belemmerde hij hem nog verder in zijn werkzaamheden onder andere door hem een duw te geven. Ook sloeg hij dreigende taal uit.

De parkeerwachter deed aangifte en de verdachte is vervolgens vrijdag op last van de officier van justitie aangehouden. Na verhoor is hij heen gezonden. De politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Agent (30-10-2016 om 12:45)
Johan en JJ zolang je geen respect kunt opbrengen voor ambtenaren in functie die gewoon het werk uitvoeren waarvoor ze zijn aangenomen, ben je geen knip voor de neus waard!
@A.A. Ransijn (30-10-2016 om 12:19)
Volgens mij schrijft Johan duidelijk ".Keur dit niet goed" ! en legt uit dat deze BOA ook vaak fout is. prima mening en onderbouwd u reactie slaat dus nergens op. ik keur het ook niet goed ! maar weet over welke Boa het gaat. ben bezorger en werk wordt me onmogelijk gemaakt door hem ook tijdens laden en lossen beboet door deze man (Indische uiterlijk) en als je met hem in gesprek wil om uitleg te vragen of te geven lacht hij je triomfantelijk uit ! en zegt "jammer heb je weer voor niets gewerkt" Niet zo,n fijne man !
Cerebrus (30-10-2016 om 11:10)
Er is daar een enorme parkeerplaats dus als je dan je auto op de stoep zet ben je gewoon een grote asociaal. En dat blijkt ook wel uit z'n gedrag. Ik zou hem vervolgen voor mishandeling.
A.A. Ransijn (30-10-2016 om 09:24)
Die BOA deed gewoon zijn werk. Als je fout zit zit je fout, kinderachtig om dan te gaan meppen. Die klap had ook anders terecht kunnen komen. Misschien vinden Johan en JJ het normaal om geslagen te worden. Handjes thuis zou ik denken en iets doen aan het te korte lontje.
Ronald (30-10-2016 om 01:52)
Volgens mij doen die mensen gewoon het werk dat hun opgedragen is en dat is geen reden om iemand in die functie zijn pet van zijn hoofd te slaan, te duwen en te belemmeren in het uitvoeren van zijn taak, als ik het goed gelezen heb en dan ook nog vebaal bedreigingen te uiten. Zo worden bewakingsagenten ook dikwijls behandeld, terwijl ze gewoon de hun opgedragen taak aan het uitvoeren zijn en ik spreek uit ondervinding.
Johan (29-10-2016 om 14:35)
Die boa's denken ook dat ze alles zijn. Keur dit niet goed maar in Goes loopt er ook zo een klootvioool die denkt dat hij de baas is van heel de wereld.
Cookie-instellingen beheren