Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drone vliegt tegen motorkap auto Goes

Toegevoegd: 27-12-2016, 12.41 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg bij Goes is maandagmiddag een drone tegen de motorkap van een auto gevlogen. De eigenaar van het op afstand bestuurbare luchtvaartuig heeft zich niet gemeld.


Het voorval vond rond 16.30 uur plaats toen een 27-jarige vrouw uit Kruiningen met haar rode Volkswagen Beetle in de richting van Zierikzee reed. De vrouw trok op bij de verkeerslichten en zag toen ineens een rood met zwarte drone op haar afkomen.

De drone raakte de motorkap en hierdoor zijn nu op de auto zwarte vegen zichtbaar. De vrouw zag niet wie er met de drone had gevlogen maar even later werden wel drie jongens gezien die richting 's-Heer Hendrikskinderen liepen.

"Eén van hen had iets roods in de handen. De politie vraagt de ouders van deze kinderen contact op te nemen via 0900-8844 als zij inderdaad in de omgeving van de Deltaweg met een drone hebben gespeeld", zo zegt een politiewoordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (27-12-2016 om 17:42)
Wie is er deze avond zonder drone thuisgekomen ?
kees (27-12-2016 om 17:19)
strenge regels, natuur, strand en prvé ! Elke drone moet een vergunning hebben !
Joh. (27-12-2016 om 16:19)
Begrijp dat het leuke speeltjes zijn. Maar ze zijn op deze manier erg gevaarlijk. In dat geval begrijp ik niet dat deze dingen verkocht mogen worden. Net als die lampjes waar ze vliegtuigen mee hinderen, dat is toch ook verboden?! Maar dit is nog gevaarlijker, daar de kids niet echt het gevaar zien en er bewust van zijn?. Waar blijft hier de regelgeving? Iemand zou verongelukken!! En dan? Ik vind overheid dan aansprakelijk. Niet de kinderen.
Clara (27-12-2016 om 15:39)
Welnee Selfie, de drone is een prachtige uitvinding, er zou alleen meer toezicht op het gebruik moeten wezen zoals een vergunning en een soort vliegbrevet bijvoorbeeld. Je kunt niet ieder nieuwtje zomaar platrijden toch?
P (27-12-2016 om 15:16)
Een rode vw Beetle met zwarte strepen, mooi toch lijkt het een beetje op een lieveheersbeestje (of hoe die dingen ook heten)
selfie (27-12-2016 om 13:06)
begint t gelazer al met die rotdingen!!! laten betalen en die drones gelijk platrijden....
Cookie-instellingen beheren