Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde fietser gewond bij aanrijding Axel

Toegevoegd: 29-12-2016, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn-supermarkt in Axel is woensdagmiddag een bejaarde fietser gewond geraakt bij een aanrijding.


Het slachtoffer, een 85-jarige man uit Zuiddorpe reed met zijn elektrische fiets over de parkeerplaats bij het Szydlowskiplein toen hij rond 12.10 uur werd aangereden door een automobilist.

Deze 40-jarige Terneuzenaar reed met zijn bestelauto een parkeervak uit en zag de fietser vermoedelijk over het hoofd. Het slachtoffer liep hoofdletsel op en is naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (30-12-2016 om 09:29)
@Wim van Zanten het gedeelte waar dit ongeluk is gebeurd, is niet gerenoveerd dat is de parkeerplaats aan de nassaustraat,die gerenoveerd is, en op zaterdag als het markt is mag men helemaal niet op het szydlowskiplein fietsen ik denk dat dit ongeluk gebeurd is, omdat de chauffeur van dit busje met zijn neus naar de winkels toe geparkeerd stond,en danbij het achteruitrijden geen goed zicht had, waardoor hij de fietser over het hoofd gezien heeft als hij achteruit geparkeerd had, dan had hij de fietser gezien
Nee-Nee (29-12-2016 om 19:16)
@ Ja-Ja, heb jij ergens een ander bericht gelezen dan dat er hier staat ? Volgens mij wordt de bejaarde (met elektrische fiets) nergens van beschuldigd. Bij mij staat er dat de automobilist het slachtoffer vermoedelijk over het hoofd heeft gezien.
O (29-12-2016 om 18:37)
Ja-Ja dan moet je mij maar eens even uitleggen waar in dit bericht staat dat de bejaarde op de elektrische fiets de schuldige partij is in dit onfortuinlijke ongeluk.
Wim van Zanten (29-12-2016 om 17:44)
Bij de renovatie van het parkeerterrein is totaal geen rekening gehouden met fietsers. Vooral bij de zaterdagse markt moeten fietsers de totale drukke en onoverzichtelijke parkeerplaats over om b.v. bij de fietsenstalling naast de sportschool te komen. Herhaling van ongelukken ligt dus voor de hand.
Ja-Ja (29-12-2016 om 15:42)
Geef maar weer de bejaarde en de Elektrischefiets de schuld. Dat is de gewoonte tegenwoordig. Er word nogal eens een fietser/bromfietser over het hoofd gezien Zou het niet meer aan de niet oplettende automobilist kunnen liggen? P.s Ik weet dat Brom/Fietser vaak ook niet goed uitkijken of de situatie niet goed inschatten.
Cookie-instellingen beheren