Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Grote zoekactie na ongeluk Nieuwerkerk

Toegevoegd: 16-02-2017, 23.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - De hulpdiensten zijn vanavond in Nieuwerkerk een grote zoekactie gestart na een eenzijdig ongeval.


Volgens de politie werd er gezocht naar een bestuurder van een personenauto welke in de sloot was gereden in de polder tussen Nieuwerkerk en Sirjansland. Een groot aantal politievoertuigen en de brandweer zochten de polder af. Ook een politiehelikopter verleenden vanuit de lucht assistentie.

Rond 23.00 uur is de zoekactie beëindigd. Volgens wijkagent Ab Duinhouwer is de man gesignaleerd en niet in levensgevaar. Hij wil klaarblijkelijk niet gevonden worden schrijft de wijkagent op Twitter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (17-2-2017 om 10:12)
Schandalig dat je jezelf verstopt na zo ,n ongeval, terwijl er een heel peleton aan hulpverleners naar je op zoek is om je te helpen. Gewoon alle kosten op deze persoon verhalen.
kees golf (17-2-2017 om 07:28)
lekker bizar verhaal.. dan mag hy voor alle kosten opdraaien. en vastzetten, verlaten van een ongeval is gewoon strafbaar!
GeKa (17-2-2017 om 06:44)
Laat hem a.u.b. opdraaien voor de kosten van de zoekactie !
Cookie-instellingen beheren