Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man geeft conductrice kopstoot in trein Goes

Toegevoegd: 10-03-2017, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vrijdagmorgen is in een trein op het NS-station in Goes een man aangehouden omdat hij een conductrice had mishandeld. Volgens de politie had hij haar een kopstoot gegeven.


Het incident gebeurde rond 08.45 uur in de trein vanuit Vlissingen richting Goes. De 37-jarige conductrice had de verdachte om een geldig plaatsbewijs gevraagd. Hij deelde haar hierop de kopstoot uit. In afwachting van de politie werd de man door enkele reizigers in bedwang gehouden.

De man werd in de trein aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Het gaat om een 26-jarige inwoner uit Dordrecht. De veroorzaker staat bij de politie bekend om vele overlastmeldingen.

De conductrice hield geen letsel aan het incident over. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (10-3-2017 om 15:07)
Patrick jij spoort ook niet al is er een woordenwisseling voorgevallen voor de kopstoot Dan nog is het belachelijk wat deze randdebiel heeft gedaan je blijft ten alle tijden van ns personeel af die mensen doen gewoon hun werk en als je met het openbaar vervoer gaat heb je gewoon een plaatsbewijs nodig .
Patrick van Riet (10-3-2017 om 13:01)
Er zal vast wel een woordenwisseling vooraf gegaan zijn aan de kopstoot, als je gevraagd wordt om een vervoersbewijs wat je hebt zal niemand zomaar geweldadig worden. Er zijn ook conducteurs die te ver gaan en dit soort situaties uitlokken.
Jac (10-3-2017 om 12:08)
Hulde voor de omstanders........ en deze man kan richting cel en daarna de hulpverlening in(voor zover die nog niet is wegbezuinigd).
Bumper (10-3-2017 om 11:35)
Geef die ASO een koekje van eigen deeg, een geweldig pak slaag geven sla hem maar half kreupel dan zal het wel over wezen met zijn gedrag. Bumper;
Rabout (10-3-2017 om 11:07)
Goed gedaan van die reizigers, hopelijk hebben ze hem een paar flinke trappen tussen zijn ribben gegeven toen ze hem vast hielden. Zelf was ik doorgegaan tot die bewusteloos uit de trein gedragen had moeten worden. Zelfverdediging, geen medelijden met criminele geweldplegers. Willen ze het recht van de sterkste ? Dat kan.
Mayke (10-3-2017 om 11:07)
Hulde aan de medereizigers, ze lieten haar niet in de kou staan door slechts te gaan filmen. Pluim mensen .
Cookie-instellingen beheren