Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 218 km

Agressieve man slaat agent bij arrestatie Eede

Toegevoegd: 24-03-2017, 13.20 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - Tijdens het aanhouden van aan agressieve man is vanochtend vroeg een agent geslagen. De man is aangehouden.


Omstreeks 05.15 uur meldde een buurtbewoner dat een inwoner van de Monseigneur de Backerestraat in Eede volledig door het lint ging. Agenten gingen ter plekke en belden aan bij de betreffende woning. De bewoner deed echter niet open en via de gesloten deur schold hij de agenten uit. Ook uitte hij bedreigingen.

Een ogenblik later ging de deur toch open en kwam de man met gebalde vuisten op de agenten af. Die hebben vervolgens pepperspray gebruikt om de agressieve man te kunnen aanhouden. Meteen hierop gaf de verdachte één van de agenten een vuistslag in het gezicht.

De betreffende agent heeft aangifte gedaan van mishandeling. De 43-jarige verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zal hij later worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren