Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Caissière gewond bij winkeldiefstal Goes

Toegevoegd: 02-04-2017, 13.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zaterdagmiddag zijn in een winkel aan de Van Doornestraat in Goes twee vrouwen aangehouden.


De politiemeldkamer kreeg rond 16.30 uur een melding van een winkeldiefstal. In de winkel werden twee vrouwen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Het duo werd bij de ontdekking van de winkeldiefstal agressief. Een van hen gooide een plastic fles met vloeibare ontkalkingsmiddel, welke op een cassière kwam.

De medewerkster liep hierbij brandwonden op. Ze is in de winkel door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer mocht na verzorging het ziekenhuis verlaten. Ze deed aangifte van de mishandeling.

De aangehouden vrouwen zijn 32 en 38 jaar oud en afkomstig uit Goes. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Ze zijn zaterdagavond verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boi (2-4-2017 om 14:53)
Laat ze maar een poosje daar zitten,dat tuig . Ze gaan er te gemakkelijk mee vandoor met die diefstalletjes tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren