Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman twee keer zonder rijbewijs achter stuur

Toegevoegd: 04-04-2017, 22.00 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdag in het centrum van Goes een 18-jarige jongeman tot twee keer toe betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


Toen de politie de man voor de eerste keer aan de kant zette, beweerde deze in eerste instantie dat hij zijn rijbewijs vergeten was. De man bleek echter helemaal niet in het bezit te zijn van een autorijbewijs. Hij bleek het ook nooit in zijn bezit te hebben gehad. De man mocht met een proces-verbaal op zak zijn weg vervolgen.

Drie kwartier later zagen agenten echter dat dezelfde jongeman in een ander voertuig stapte en wegreed. De man werd een paar straten verderop aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau in Goes.

Er werd nog overleg gevoerd of het voertuig van de man niet in beslag kon worden genomen maar dit was niet mogelijk. Pas bij een derde constatering bleek dit mogelijk te zijn. De man zal wel meerdere bekeuringen krijgen. De exacte hoogte moet nog worden bepaald.

De politie laat weten de man in de gaten te zullen houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-4-2017 om 07:31)
Wat ben je dan erg stom om zoiets voor de tweede maal in en auto te stappen en weer op de weg te begeven zonder rijbewijs het zal geen kleine boete wezen die hij kan verwachten.
ton (4-4-2017 om 22:24)
Bij de eerste keer staat: Met een procesverbaal op zak mocht hij zijn weg vervolgen. Vraag ik me af, met of zonder auto ?
Cookie-instellingen beheren