Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Arrestant uit Eede opnieuw door het lint

Toegevoegd: 17-04-2017, 14.39 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - De politie heeft donderdag een 43-jarige man aangehouden in de Monseigneur de Backerestraat in Eede. Dezelfde man werd vorige maand ook al eens opgepakt.


Volgens de politie moest de man nog een celstraf van tien dagen uitzitten. Reguliere agenten haalden hem daarom donderdag op. Hij ging hierbij, net als tijdens zijn vorige arrestatie, door het lint. De man is vastgezet. Voor welk feit de man nog moest zitten is niet bekend.

De vorige arrestatie vond plaats op vrijdag 24. Toen meldde een buurtbewoner ’s nachts dat de man door het lint ging. De man uitte vervolgens bedreigingen naar de opgeroepen agenten. Ook schold hij hen uit.

Toen de man met gebalde vuisten op de agenten af kwam lopen, werd pepperspray ingezet. Hierop gaf de man één van de agenten een vuistslag in het gezicht. Hij werd vervolgens overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtje (18-4-2017 om 13:06)
Een oordeel hebben is zo makkelijk, maar weet iemand hoe het echt in elkaar zit? Deze man vroeg, smeekte weken geleden om hulp! De hulp die hij zou krijgen is af en toe iemand die thuis langs zal komen. Mensen met psychische problemen hebben daar niet genoeg aan. Opname en behandeling is nodig! Maar waar kunnen zij nu terecht aangezien de PAAZ in Terneuzen de deuren heeft dicht gedaan? En wat vorige keer betreft, hoe zou jezelf reageren op pepperspray? ik vind het zelf ook niet kunnen! Handen zijn om te werken en niet om te slaan! Ik wil alleen maar duidelijk maken dat celstraf niet helpt, maar psychische behandeling nodig is!
jan (18-4-2017 om 10:51)
De ingezonden reacties spreken voor zich denk ik !!!!!!!!! Nu mag de rechterlijke macht weer aan het woord. We zullen merken hoe die reageert op zulk soort (ongepaste) manieren !
wim (17-4-2017 om 19:20)
Je zal maar politie agent zijn als je voor zoiets een oproep krijgt naar de man toe te gaan die bekend is met een kort lontje, de ene politie kreeg toch weer een klap in gezicht opsluiten zo'n vent hoort niet in de samen leving
Kword hier zo moe van (17-4-2017 om 19:10)
En over 3 weken wéér vantzelfde. Wéér politie agent die klappen krijgt , ambulance erbij kost weer meer als 1000 euro. Ambulance uit Terneuzen die gat op moet vullen in West Zeeuws Vlaanderen nog meer kosten. Amokmaker moest nog 10 dagen zitten ???? maar is gewoon thuis om de buren overlast te bezorgen. Kan iemand mij uitleggen welke instanties hier steken laten vallen. En ik stel voor over 3 weken lange lat mee en hondengeleider ( neem aan dat adres dan wel bekend is bij de meldkamer om nogmaals klappen te voorkomen ) en alle kosten verhalen middels zijn uitkering aub.
A.M. BERBEN (17-4-2017 om 18:41)
Wordt het miet tijd dat deze man eens wordt ondergebracht in de psychiatrie? Juist gedurende zijn tijd in detentie kan zoiets relatief eenvoudig worden geregeld en wellicht kan die zorg ook langer duren dan slechts de duur van de nog uit te zitten straf. Zoiets lijkt me wel zo veilig voor iedereen in de omgeving van deze man.
leon (17-4-2017 om 17:47)
Deze man opsluiten voordat hij daad werkelijk slachtoffers maakt
Cookie-instellingen beheren