Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Kat vast in boom Swaanhilstraat Rilland

Toegevoegd: 22-04-2017, 11.06 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer van Rilland is zaterdagochtend ingezet om een poes te redden die niet meer uit een boom durfde te komen.


De brandweer werd rond 09.40 uur opgeroepen naar de kruising van de Swaanhilstraat met de Valckenisseweg. Ter plekke heeft men een ladder tegen de boom gezet om zo bij de kat te kunnen komen.

Het dier werkte tijdens de redding flink tegen, maar het lukte de brandweer om de kat weer veilig op de grond te krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.W. Hajee (22-4-2017 om 11:47)
Dit soort berichten veroorzaakt altijd een glimlach op mijn gezicht. Het doet mij herinneren aan mij kater Taigetje. Die vond niets mooier dan op de campng in de boom voor de caravan klimmen en dan hard gaan zitten mauwen tot de baas een ladder haalde en hem op zijn schouder mee naar beneden nam. Natuurlijk word je dat een keer moe. Dus na de 40e keer of zo dacht ik: mauw maar vlijtig verder. Tegen de tijd dat zijn etensbakje werd gevuld zat hij vervolgens toch naast zijn bak. Was hier de baas in het ootje genomen?
johanna (22-4-2017 om 11:16)
weer een lief gebaar van de omstanders en brandweer . bedankt ook namens de poes .
Cookie-instellingen beheren