Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Ruzie in Breskens mondt uit in steekpartij

Toegevoegd: 27-04-2017, 16.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Afgelopen nacht heeft een vechtpartij plaatsgevonden tussen vijf mannen op de Oesterput in Breskens. Daarbij is één van hen zwaar gewond geraakt.


Het slachtoffer, een 22-jarige man uit de gemeente Oostburg, vertelt dat hij omstreeks 00.15 uur bij een ruzie betrokken is geraakt tussen nog vier andere mannen. In eerste instantie lijkt het erop dat het blijft bij een woordenwisseling. Kort daarop wordt het ‘vuurtje weer opgestookt’ en wordt het slachtoffer volgens zijn zeggen ineens geconfronteerd met een mes.

Ondanks pogingen om de steekbewegingen te ontwijken krijgt hij toch een prik in zijn schouder. Daarna gaat het groepje uiteen en gaat iedereen zijns weegs. Omdat er veel bloed uit de wond stroomt, heeft het slachtoffer zich laten behandelen door een arts van de huisartsenpost in het ziekenhuis in Oostburg. Vervolgens is de politie gewaarschuwd.

Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang. De mannen zijn bekenden van elkaar. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. Er is nog geen aanhouding verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren