Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt cocaïne in auto Terneuzen

Toegevoegd: 04-02-2018, 11.47 uur
Politie vindt cocaïne in auto Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond in Terneuzen twee mannen aangehouden voor het bezit van harddrugs.


Agenten controleerden de auto van het duo rond 23.10 uur op de Bastionstraat. Bij de controle werd cocaïne gevonden. Hierna zijn de mannen opgepakt.

Het gaat om een 27-jarige man uit Rotterdam en een 58-jarige man uit Hoek. Het tweetal zit nog vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mitchel (9-2-2018 om 05:28)
sow sow wat een vangst hoor meestal zijn de leiders niet de mensen die het in een auto gaan vervoeren maar mensen die even geld willen verdienen voor een autoritje met een pakketje poeder in de kofferbak terwijl de grote jongens nu onderdruiken dus zou het hart juist steek geven gaat vanzelf de rest dood lijkt mij dit is zinloos al 35 jaar zijn alle landen drugs bendes met veel poltie kracht en duur materiaal aan het bevechten en nog steeds gaat het vrolijk door lachwekkend!!
Peter (5-2-2018 om 02:58)
Mijn idee voor de strafmaatregel? Beide een boete ter hoogte van de waarde van de cocaïne en de auto een verbeurdverklaring. Ik denk dat er waarschijnlijk iets minder drugs getransporteerd gaan worden. Vooral door de boetes. Het gaat hier allemaal veel te gemakkelijk. Zo zwaar mogelijk aanpakken alles wat de maatschappij aantast.
Cookie-instellingen beheren