Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 84 km

Dieven ontkomen bij achtervolging Terneuzen

Toegevoegd: 15-06-2020, 09.19 uur
Dieven ontkomen bij achtervolging Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen hebben twee jongens twee zogeheten boomboxen gestolen. Ze zijn nog even achtervolgd, maar wisten toch te ontkomen.


De diefstal van de speakers vond gisteren rond 14.00 uur plaats nabij de Otheense Kreek in Terneuzen. Volgens de politie had een groep vrienden de speakers meegenomen toen zij gingen zonnen in de buurt van de kinderboerderij. Toen ze even het water in waren gegaan om af te koelen, namen twee jongens de boomboxen mee.

Er werd nog een poging gedaan om de dieven te achterhalen maar een achtervolging liep op niets uit. De politie doet onderzoek naar de diefstal en heeft een signalement van de daders verspreid. De eerste dader was een jongen met een slank postuur. Hij was 1.84 meter lang, had een getinte huidskleur en kort zwart haar. De jongen had bruine ogen en sprak met een accent. Hij was in het zwart gekleed.

De tweede dader had een fors postuur. Hij had een blanke huidskleur, was 1.60 meter lang, droeg een zwarte bodywarmer en een camouflage-shirt. Hij had een zwarte rugzak bij zich en had een pet met een gekleurd logo op zijn hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren