Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Negen bestuurders beboet bij verkeerscontrole Axel

Toegevoegd: 04-06-2021, 23.18 uur
Negen bestuurders beboet bij verkeerscontrole Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - Bij een verkeerscontrole in Axel hebben agenten vrijdag negen bestuurders op de bon geslingerd. De politie stelde de controle in nadat bewoners hadden geklaagd.


De agenten hadden op de Hulsterseweg in Axel een snelheidscontrole opgezet. De controle werd gehouden naar aanleiding van klachten van buurtbewoners over bestuurders die te hard rijden op de weg. Tijdens de controle slingerden de agenten negen bestuurders op de bon voor te hard rijden.

De bestuurder die de hoogste snelheid haalde bij de controle reed gecorrigeerd 45 kilometer per uur te hard. De politie heeft aangegeven om in de toekomst vaker te gaan controleren gaan op snelheid op de Hulsterseweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rinus (5-6-2021 om 08:34)
De mensen moeten niet zo zeuren, het zijn waarschijnlijk weer maar een paar klagers. die slinger dingen zijn echt onzin, heeft iemand ooit wel eens bekeken hoeveel slachtoffers al die onzinnige zogenaamde verkeer remmers, al gemaakt hebben. Gewoon 80 rijden in het buiten gebied en als je daar niet tegen kan, in woonwijk gaan wonen met 30 km.
fietser (4-6-2021 om 23:52)
Ze hadden die bussluis er nooit uit mogen halen en de paar remmers waar de meeste huizen staan en de camping is, niet voldoende. Je kunt er met een gewone auto met redelijke snelheid gewoon doorheen rijden. Helpt alleen als er tegenliggers komen. Deze weg zou anders ingericht moeten worden en zeker waar de huizen staan, Vanaf het Poolse kruis. Autoluw in de polders.
Cookie-instellingen beheren