Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist achter stuur onwel bij Oostbuis N62

Toegevoegd: 04-02-2022, 08.45 uur
Volgens de politie werd de automobilist onwel. Volgens de politie werd de automobilist onwel.
Volgens de politie werd de automobilist onwel.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - Een automobilist is vanochtend achter het stuur onwel geworden. Dit resulteerde in een ongeval net voor de ingang van de Oostbuis van de Westerscheldetunnel (N62) bij Hoek.


De automobilist reed rond 07.50 uur over de Westerscheldetunnelweg richting de ingang van de tunnel. Net voor de Oostbuis, waarin het verkeer richting Borssele rijdt, werd de persoon onwel. Volgens de politie kreeg de automobilist vermoedelijk een epileptische aanval. Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd.

Vanwege het incident werd één rijstrook afgesloten. Bij de Westerscheldetunnel werd een snelheidsbeperking ingesteld. Rond 08.35 uur had bergingsbedrijf Kuzee de auto van het slachtoffer, welke flink wat schade opliep, getakeld. Kort hierna kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m van Strien (4-2-2022 om 22:25)
Allemaal goed lezen , volgens de politie kreeg de man een aanval van epilepsie,sinds wanneer zijn dat dokters die zulke dingen kunnen waarnemen
m van Strien (4-2-2022 om 22:25)
Allemaal goed lezen , volgens de politie kreeg de man een aanval van epilepsie,sinds wanneer zijn dat dokters die zulke dingen kunnen waarnemen
Kees (4-2-2022 om 19:15)
Voor de ingang van de tunnel. Toch eerste kilometer in de tunnel linkerbaan afgesloten en dan nog meer dan de helft van de tunnel met snelheidsbeperking. Voor de bestuurder hoop ik op een spoedig herstel en dat hij nog vele veilige kilometers mag maken.
Zeeuw (4-2-2022 om 14:29)
@Ja-Ja ..... Misschien was de persoon nog niet bekend met epilepsie!!!
Sander (4-2-2022 om 13:45)
Het was waarschijnlijk de eerste keer dat hij een aanval kreeg. Deze kunnen namelijk spontaan optreden. Dus zal hem nu wel gezegd worden geen auto meer te besturen.
Nee-Nee (4-2-2022 om 13:31)
Misschien moet je eerst een epileptische aanval krijgen voordat je weet of je epilepsie hebt. Simpele google zoekopdracht die een 6 jarige kleuter ook kan doen maakte mij een stuk wijzer. ""Heeft u al een rijbewijs en heeft u een epileptische aanval gehad? Dan moet u 6 maanden aanvalsvrij zijn voordat u weer mag rijden. Heeft u twee of meer epileptische aanvallen gehad, dan moet u 12 maanden aanvalsvrij zijn voordat u weer mag rijden. "" Misschien even nadenken voordat je zomaar je """mening"""" rondstrooit.
Cookie-instellingen beheren