Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Overleden motorrijder Kapelle is 23-jarige man

Toegevoegd: 12-06-2022, 09.22 uur
De motorrijder overleed aan zijn verwondingen.
De motorrijder overleed aan zijn verwondingen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - Het slachtoffer van het ongeval met dodelijke afloop dat zaterdag in Kapelle plaatsvond, is een 23-jarige man uit 's Gravenpolder. De motorrijder botste tegen een afslaand landbouwvoertuig.


Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur op de Rijksweg N289 bij Kapelle. De 23-jarige motorrijder uit ’s-Gravenpolder reed daar tegen een afslaand landbouwvoertuig aan. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De 51-jarige bestuurder van het landbouwvoertuig raakte niet gewond. Verkeersspecialisten doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (13-6-2022 om 15:05)
@Rien. Volgens mij kan je pas op je 24e voor het grote rijbewijs.
VdVonck (13-6-2022 om 09:48)
Voel me toch genoodzaakt om even te reageren op de onderstaande reacties. Mensen speculeren over de snelheid vanwege de schade aan de motor. Deze vrijwel volledig uit kunststof gebouwde machine is gecrasht en heeft in brand gestaan. De brandweer trekt deze dan ook nog extra uit elkaar. Dus de schade ontstaan door het ongeval is nagenoeg onzichtbaar voor leken. Toon wat respect mensen!
Saartje (12-6-2022 om 22:59)
@Grote Smurf ... deed de richtingaanwijzer van het landbouwvoertuig het??? Wat een onzinnige vraag. Weet je wáár het is gebeurd? Daarvoor is een rotonde. Persoonlijk denk ik ook dat er vééél te hard is gereden, als het ziet wat er van de motor is overgebleven. Triest, heel triest, hij was één van de vijf dit weekend. Maar in dit geval denk ik wel dat het zijn eigen schuld is.
R.I.P. (12-6-2022 om 22:26)
Gecondoleerd
Max (12-6-2022 om 20:05)
Als er zo weinig van de motor is overgebleven, zou er dan niet veeeel te hard zijn gereden ?
Miranda (12-6-2022 om 19:21)
Heel veel sterkte met dit verlies Je was altijd een heel beleefde en vriendelijke jonge man Niet te beseffen dit
Cookie-instellingen beheren