Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drukke dag voor wijkagenten uit Reimerswaal

Toegevoegd: 09-06-2023, 01.36 uur
Drukke dag voor wijkagenten uit Reimerswaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KRUININGEN - Wijkagenten uit Reimerswaal hebben donderdag een drukke dag achter de rug. Er werden onder andere twee auto's in beslag genomen en een persoon aangehouden met nog een openstaande gevangenisstraf.


De agenten begonnen de dag met een aanhouding van een persoon die nog 60 dagen gevangenisstraf open had staan. Tevens bleek hij te rijden zonder rijbewijs. Dit betrof de derde keer in korte tijd. Hierom werd besloten om zijn auto in beslag te nemen.Ook bleek dat er nog twee vonnissen voor verkeersgerelateerde feiten aan hem uitgereikt moesten worden. "Hij is voorlopig in Torentijd ingesloten", aldus de wijkagenten.

Even later werd een voertuig getroffen waar een conservatoir beslag op gelegd mocht worden. Dit houdt in dat de auto verkocht gaat worden om een boete of schadevergoeding mee te betalen na veroordeling van een strafbaar feit. Ook dit voertuig werd in beslag genomen en afgesleept.

Toen de agenten terug reden naar het bureau zagen zij een auto rijden met een jong meisje op de achterbank  Er was te zien hoe het kind van links naar rechts stuiterde. Hieruit werd de conclusie getrokken dat zij de gordel niet om had. Na het geven van een stopteken werd een opvoedkundig gesprek gevoerd met deze jongedame. De moeder kreeg een bekeuring.

"Ga nooit rijden zonder dat de gordels bevestigd zijn. Het excuus dat de kinderen dit niet willen en lastig zijn houdt bij een ongeval geen stand", laten de agenten weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren