Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gemeenten tekenen samenwerking met Meld Misdaad Anoniem

Toegevoegd: 08-06-2023, 23.48 uur
Gemeenten tekenen samenwerking met Meld Misdaad Anoniem
© Foto: Meld Misdaad Anoniem
Door: Reinoud Hiemstra

KRUININGEN - De gemeenten Kapelle, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en Reimerswaal hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend met Meld Misdaad Anoniem. 


Met de toevoeging van deze vier gemeenten zijn alle Zeeuwse gemeenten aangesloten. Meld Misdaad Anoniem is het onafhankelijke meldpunt waar anoniem informatie kan worden gegeven over criminaliteit en misdaad. Er kan bijvoorbeeld een melding worden gedaan over de productie en handel van synthetische drugs, hennepteelt, ondermijnende criminaliteit, uitkeringsfraude of wapen- of mensenhandel. Zo levert u een bijdrage aan de veiligheid in uw eigen omgeving.

Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie en geen politie. Alleen als anonimiteit gewaarborgd kan worden stuurt Meld Misdaad Anoniem de anonieme melding door naar diverse partners, zoals de politie, gemeente en andere opsporingsdiensten. Als vervolgonderzoek de anonieme tip onderbouwt dan kunnen zij overgaan tot actie.

Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kan je 24/7 melden via meldmisdaadanoniem.nl/melden. Kijk voor meer informatie op www.meldmisdaadanoniem.nl.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren