Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie beëindigt raveparty bij Rilland

Toegevoegd: 11-06-2023, 09.31 uur
Politie beëindigt raveparty bij Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De politie heeft zondagnacht een raveparty beëindigd langs het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland.


De politie trad omstreeks 04.00 uur op bij het feest aan de Westelijke Schelderijnweg in Rilland. Volgens de politie waren er ten tijde van hun optreden ongeveer 100 aanwezigen. Zij zijn allen gevraagd weg te gaan. Daarnaast heeft de organisatie de opdracht gekregen om de boel op te ruimen en te vertrekken.

Aan beide vorderingen werd gehoord gegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (12-6-2023 om 10:35)
@bewoner, dat noemt men handhaving. Gelukkig netjes en zonder weerga. Wij hebben het ook gezien in natuurgebieden in Frankrijk en vlakbij ons eigen dorp. Ik werd wakker rond 4 uur en hoorde muziek?? Mijn man had nachtdienst en die stond raar te kijken dat ik buiten liep. Had met mijn fotocamera gefilmd dus het geluid opgenomen hemelsbreed een km of 3. Stoned als een garnaal zeiden mensen die er later op de ochtend passeerden.
Erik (11-6-2023 om 16:10)
Bewoner, waarom "gelijk een bekeuring "Ik vindt dat zowel de organisatie, de deelnemers EN de politie het op een hele nette manier hebben opgelost. Compliment voor ALLE 3 DE PARTIJEN......
Cees (11-6-2023 om 15:55)
Als alleen maar wegsturen gebeurt dan verandert er niets. Volgende week weer. En de week daarna ook enz. Deelnemers bekeuren en apparatuur in beslagnemen.
boer (11-6-2023 om 10:54)
netjes toch? we houden allemaal van een feestje. en het wordt nog netjes opgelost ook. top
Bewoner (11-6-2023 om 10:11)
En geen boete? Politie voor niks gewerkt.
Cookie-instellingen beheren