Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 208 km

Meerdere personen aangehouden in havengebied van Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-06-2023, 15.03 uur
Meerdere personen aangehouden in havengebied van Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

NIEUWDORP - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in samenwerking met de Douanen en de Koninklijke Marechaussee (MKAR) meerdere personen aangehouden. Zij reden rond in het havengebied van Nieuwdorp.


Het drietal personen werden omstreeks 03.45 uur door medewerkers van de Douane en KMAR staande gehouden in het havengebied. Ook politieagenten sloten aan bij de controle van de mannen. De personen waren gekleed in nieuwe werkkleding, hingen een raar verhaal op toen gevraagd werd waarom ze in de haven waren en in hun auto lagen tassen, touw en andere spullen. 

Omdat het vermoeden bestond dat het drietal drugs uit containers wilde halen werden zij direct aangehouden. "Het gaat om een 39-jarige man uit Maasbree, een 34-jarige man uit Heerlen en een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel", aldus de politie. 

Hun auto werd in beslag genomen en de verdachten werden ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (19-6-2023 om 22:57)
Waarom deze mannen aanhouden. Ze hadden net nieuwe werkkleding gekocht om te gaan werken. Waarschijnlijk moesten ze de kwaliteit van de bananen gaan controleren ...
mosselman (19-6-2023 om 07:20)
vrijspraak want ze hebben nog niks gedaan. ze hadden ze beter eerst kunnen volgen. tot ze daadwerkelijk iets gedaan hadden.. dan had je coke+verdachten op een plaats delict
Emergo (18-6-2023 om 12:57)
@IK Zich bevinden op verboden terrein, wat dacht je daarvan.
Ik (18-6-2023 om 10:16)
Jammer dat het geen heterdaadje is,nu kunnen ze niet bekeurd worden omdat ze nog niets gedaan hebben.
Jimmy Hendriks (18-6-2023 om 00:46)
Goed dat dit soort tuig nu eens van te voren gepakt wordt. Komen die ANPR? camera’s eens van pas
Cookie-instellingen beheren