Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kostbaarheden weggenomen bij overval Goes

Toegevoegd: 23-06-2023, 10.39 uur
Bij de overval raakten twee bewoners gewond.
Bij de overval raakten twee bewoners gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de gewapende overval vannacht op een woning aan de Ravelijn de Grenadier zijn enkele kostbaarheden weggenomen. Dat heeft de politie gemeld. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden.


De woningoverval werd kort voor 03.25 uur gemeld. Volgens een politiewoordvoerder wisten drie overvallers zich op nog onbekende wijze toegang te verschaffen tot de woning waarna de bewoners werden mishandeld. "De overvallers gingen er kort daarna met enkele kostbaarheden vandoor, de twee bewoners achterlatend."

Nadat de bewoners enkele buren hadden gealarmeerd, startte de politie een onderzoek. Daarbij zijn enkele sporen veiliggesteld. Ook heeft de politie in de buurt gekeken of er camerabeelden konden worden veiliggesteld. Men is nog op zoek naar eventuele getuigen die rond 03.00 uur iets verdachts in de omgeving hebben gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren