Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist lichtgewond na botsing met boom Hulst

Toegevoegd: 02-07-2023, 04.11 uur - Update: 02-07-2023, 10.02 uur
Door: Reinoud Hiemstra

HULST - Op de Hontenissestraat in Hulst is in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist lichtgewond geraakt na het raken van twee bomen. De bestuurder moest mee met de ambulance.


Omstreeks 02.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor dit eenzijdige ongeval. Op de Hontenissestraat raakte de automobilist door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt waarna hij de bomen raakte. De bestuurder werd door de toegesnelde medewerkers van de ambulancedienst nagekeken en zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. "Ondanks de zware klap viel het letsel van het slachtoffer mee", aldus een agent ter plaatse. 

Door de klap met de eerste boom verloor de Volvo zijn linker voorwiel. Vervolgens kwam de auto tegen de tweede boom tot stilstand. Het zwaar beschadigde voertuig werd getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Een medewerker van de gemeente Hulst heeft geholpen de weg schoon te vegen. De weg was enige tijd afgesloten voor het overige verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (2-7-2023 om 14:50)
Als het een andere auto was geweest, was ie er minder goed vanaf gekomen. Dure crash dat wel. Beterschap.
Cookie-instellingen beheren