Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist aangehouden na gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 03-07-2023, 14.34 uur
Automobilist aangehouden na gevaarlijk rijgedrag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZAAMSLAG - Agenten hebben zondagmiddag op de Grote Huissenspolderweg een 23-jarige man uit Hoek aangehouden. De man zou op een zeedijk hebben gereden tussen de voetgangers en daarbij een gevaarlijk situatie hebben veroorzaakt.


Agenten dwongen de man tot stoppen door hun auto voor die van de verdachte te zetten. Vervolgens moest een van de dienders de ruit aan de bestuurderszijde van de auto inslaan om de verdachte uit het voertuig te krijgen. De man is vervolgens aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Daarnaast leek hij onder invloed te zijn van alcohol of drugs.

De politie heeft van verschillende omstanders getuigenverklaringen opgenomen van het gevaarlijke rijgedrag van de man. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (3-7-2023 om 16:41)
@jfk. Helemaal gelijk. Die belgen moeten nog steeds leren, dat de racebaan oa in zandvoort ligt. En ze zouden rijles moeten nemen.
JFK (3-7-2023 om 14:46)
en de rest van de zondag? een groep van zo'n 50 a 60 merendeels Belgen die met een snelheid gelijk aan de decibellen , zo rond de 150, over de Hengstdijksestraat vlogen tussen Vogelwaarde en Kloosterzand. Waar was de politie toen? Dit is in de zomer bijna wekelijks en zijn het geen auto's dan zijn het de Belgische motorbendes die door de polders razen. DOE HIER OOK EENS IETS AAN !
Cookie-instellingen beheren