Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje lichtgewond bij ongeval Goes

Toegevoegd: 03-07-2023, 20.02 uur
Het meisje hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Het meisje hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een meisje is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een aanrijding in Goes. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


De politie en een rapid responder van de ambulancedienst werden omstreeks 16.45 uur opgeroepen voor een ongeval op de Goese Meerlaan in Goes. Door onbekende oorzaak waren een fietsster en een automobilist met elkaar in botsing gekomen.

Het jonge slachtoffer is door een verpleegkundige van de ambulancedienst ter plaatse onderzocht. Het meisje hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina VH (4-7-2023 om 19:56)
@ Sjaak Wat is dit voor een smakeloze reactie? Ik was getuige bij dat ongeluk gister en meneer heeft zich netjes aan de snelheid gehouden en zich gelijk over 't meisje ontfermd. Politie heeft dit ook bevestigd. Misschien voortaan even nadenken voor je met stront gaat gooien. Enorm jammer dat figuren als jij bestaan.
sjaak (4-7-2023 om 15:06)
Hmm, ik ken die corsa ja... Altijd veel te hard rijden en een hele grote muil als hij hier op aangesproken wordt. had volgens mij ook al een aanrijding bij de AH in goes westwal. Hij rijd ook een werkbus van een metaalbedrijf rijd alles in puin.
Cookie-instellingen beheren