Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 267 km

Urenlang politieonderzoek bij woonwagen in Tholen, 1 aanhouding

Toegevoegd: 13-07-2023, 01.24 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De politie heeft woensdagavond een urenlang onderzoek gedaan bij een woonwagen in Tholen. De politie hield daar eerder die avond een man aan met behulp van een gespecialiseerd aanhoudingsteam.


De politie trad in de loop van de avond het wooncomplex aan de Oudelandsedijk bij Tholen binnen. Hierbij werd door een arrestatieteam een man aangehouden. De man is door de politie meegenomen.

Hierop volgend is de politie met rechercheurs een onderzoek gestart in en om het appartement. Daarnaast kwam er ook een medewerker van het team explosieven verkenning ter plaatse. Door onbekende oorzaak is de voorruit van het pand zwaar beschadigd geraakt. Een bedrijf heeft het pand afgedicht.

De politie heeft een voertuig in beslag genomen. Deze auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie ter plaatse kon geen uitspraken doen over de situatie.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andreas (13-7-2023 om 19:57)
Dhr jonkers denk eens na voor u wat zegt , allemaal onzom
Emergo (13-7-2023 om 13:48)
@Ad jonkers: De politie is er niet om uw nieuwsgierigheid te bevredigen al was het maar in het belang van het onderzoek.
Ad Jonkers (13-7-2023 om 07:13)
"De politie ter plaatse kon geen mededelingen doen over de situatie"...... Het zal toch niet zo zijn dat de man voor "een klacht over zweetvoeten" is opgepakt?............
Cookie-instellingen beheren