Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten overval juwelier Halsteren aangehouden in Tholen

Toegevoegd: 13-07-2023, 09.06 uur
De politie hield vier personen aan. Zij worden verdacht van het overvallen van een juwelier in Halsteren.
De politie hield vier personen aan. Zij worden verdacht van het overvallen van een juwelier in Halsteren.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De politie heeft woensdagavond vier personen aangehouden in Tholen op verdenking van betrokkenheid op een overval bij een juwelier in Halsteren.


De politie trad gisterenavond omstreeks 21.00 uur een woonwagen aan de Oudelandsedijk in Tholen binnen. Hier werden vier personen aangetroffen. De politie heeft hen alle vier aangehouden op verdenking van het plegen van de overval.

Onder de mannen die aangehouden zijn bevindt zich ook een Zeeuw. Het betreft een 25-jarige man uit Wolphaartsdijk. Verder is er een persoon van 23 uit een onbekende woon- en verblijfplaats aangehouden. Ook werd er in het pand een 20-jarige man uit Klundert en een Rotterdammer van 24 aangehouden.

Het politieonderzoek is nog in volle gang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (13-7-2023 om 14:54)
Daar zullen ze op Wolphaartsdijk blij mee zijn dat er zo’n stuk tuig op hun dorp woont. Het geeft maar weer eens aan hoe snel onze provincie verpaupert. Na de steden begint de ellende nu op de dorpen, wat mij betreft keihard aanpakken.
Ad Jonkers (13-7-2023 om 12:21)
Begrijp nu het eerdere bericht...... Als zijn de juwelendieven nog zo snel in Tholen achterhaalt me ze wel.! Oftewel: Het is niet alles goud wat er blinkt......
Cookie-instellingen beheren