Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Politieinzet Yerseke voor man met vuurwapen, blijkt rattenjager

Toegevoegd: 19-07-2023, 08.36 uur
In de bosschage bleek een rattenjager te liggen.
In de bosschage bleek een rattenjager te liggen.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - De politie is dinsdagavond met meerdere eenheden ingezet voor een melding van een persoon met een wapen. Er bleek echter sprake te zijn van een onverwachte situatie.


De politie kwam omstreeks 22.45 uur met meerdere eenheden met spoed ter plaatse aan de Molenpolderweg in Yerseke. De agenten hadden een melding gekregen dat er een man in de bosjes zou liggen met een vuurwapen. De politie heeft hierop de omgeving afgezet.

Twee agenten hebben hierop de verdachte uit de bosjes gepraat. Toen bleek dat er volgens de politie sprake was van een rattenjager die aan het jagen was. De politie is ter plaatse geweest met drie politieauto’s en een busje. Daarnaast was de wijkagent van gemeente Reimerswaal per motor aanwezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (20-7-2023 om 12:36)
W. Wat heeft een taxi met een rattenjager te maken. Lees niets over een taxi
Rattenjager (20-7-2023 om 07:55)
Ik schiet ratten ook met de buks lopen hier overdag gewoon voor je neus een plaag is het. Onzin over ontheffing en melden het is een plaag. Gif van voeger werkte ook maar spul van tegenwoordig dankzij EU doet niks. Dus afschieten
W. (19-7-2023 om 16:38)
Die taxi staat daar s'nachts altijd. Die mevr die daar woont rijd op de taxi als werk overdag
john (19-7-2023 om 13:40)
Mogen de ratten nog even genieten van hun vrijheid
Miranda (19-7-2023 om 10:59)
Er lopen genoeg ratten rond in Zeeland
MH Heutink (19-7-2023 om 10:17)
Men moet zich gewoon aan de regels houden; draagverlof, ontheffing, melden Meld Kamer als je erop uitgaat. Dit soort figuren zetten de professionele rattenjager in een kwaad daglicht!
Cookie-instellingen beheren