Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Persoon onderzocht na incident in fastfoodrestaurant Goes

Toegevoegd: 19-07-2023, 09.24 uur
Medewerkers van de ambulancedienst hebben één persoon onderzocht.
Medewerkers van de ambulancedienst hebben één persoon onderzocht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Meerdere hulpdiensten zijn dinsdagavond ingezet voor een bedrijfsongeval in een fastfoodrestaurant aan de Hudsonweg in Goes. Eén persoon is door de ambulancedienst onderzocht.


De brandweerlieden van ’s-Gravenpolder werden omstreeks 19.00 uur opgeroepen voor een het incident. De brandweer laat desgevraagd weten dat er een lekkage heeft plaatsgevonden vanuit een tank. Hierbij is een medewerker onwel geworden.. Naast de brandweer kwam ook een ambulance en meerdere politie-eenheden ter plaatse.

De brandweerlieden hebben het lek gedicht en vervolgens meerdere metingen uitgevoerd. Het restaurant werd via de hoofdingang geventileerd. De ambulancemedewerkers hebben de medewerker onderzocht. Deze persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht, aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren