Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Wielrenner gewond na aanrijding met bestelbus Philippine

Toegevoegd: 19-07-2023, 18.49 uur
Door: Reinoud Hiemstra

PHILIPPINE - Op de Clarapolderweg bij Philippine is op woensdag een wielrenner aangereden. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis. 


De wielrenner werd omstreeks 15.20 uur door een bestelbusje aangereden. Het busje van de DHL reed over de Haven toen de bestuurder de fietser aanreed. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer aan de kant van de weg behandeld en met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. De politie had vanwege het ongeval de kruising enige tijd afgesloten.

De klap van de aanrijding was dusdanig dat de fiets in stukken brak. Ook de bestelbus liep ernstige schade op. De fiets werd door de politie meegenomen. De bestelbus zal door een berger worden getakeld. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden, is niet bekend.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (20-7-2023 om 13:23)
Ruud U weet hoe het ongeluk is gebeurd schijnbaar Kwam vandaag ook fietsers tegen 3 naast elkaar niet opzij gaan ik door graskant En ze steken nog de vinger op ook Uit de auto op de fiets denken ze vdp zijn op koers U moet eens verder kijken weekeind volle weg 3-4 naast elkaar met volgwagen is dit normaal dan
Henk (20-7-2023 om 10:00)
De ellende is dat je zo kwetsbaar bent als wielrenner. Het is vaak gelijk een zwaar tot dodelijk ongeval. Is het niet van opzij dan is het wel kopje voor over - head first. Dan kan je beter een velomobiel nemen. Heb je een snelle fiets en veel minder kans op zwaar letsel.
Piet (20-7-2023 om 07:16)
Wielrenners verbieden !!!
john (20-7-2023 om 06:23)
Als je zo,n bestelbusje ziet kun je als fietser maar beter afstappen is mijn ervaring
ruud verstraeten (19-7-2023 om 22:52)
die berijders van dhl zijn een stelletje halve garens op stoepen parkeren links v d weg kijken nergens naar moeten rijbewijs af pakken
Zeeuw (19-7-2023 om 21:15)
Laat de reacties maar binnenstromen. Dit is de beste combinatie voor ongevallen : Wielrenner en pakketbezorger
Cookie-instellingen beheren