Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij aanrijding rotonde Fruitlaan Goes

Toegevoegd: 21-07-2023, 14.27 uur
De fietsster werd op de rotonde aangereden door een personenauto.
De fietsster werd op de rotonde aangereden door een personenauto.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een jongedame is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde aan de Fruitlaan in Goes.


Het slachtoffer werd omstreeks 12.30 uur door een personenauto aangereden op de rotonde. Hierbij raakte de fietsster gewond. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De gewonde fietsster is door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. De fiets is door een bekende van het slachtoffer opgehaald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (22-7-2023 om 10:24)
De gemeente Goes heeft echt een soort fetisch betreffende rotondes en een voorliefde om deze zo absurd en onoverzichtelijk in te richten... Ik mijd Goes er serieus voor, zouden meer mensen moeten doen; misschien wordt er dan eens actie ondernomen. Er liggen gewoon letterlijk 4 rotondes achter elkaar haha!
jayton teekamp (22-7-2023 om 08:41)
Het is daar ook echt een belachelijk onoverzichtelijke rotonde. Fietsers komen daar vanaf het voetgangerspad kruisen de stoep dan op het fietspad aan de linkerkant, en dan van links heb je het officiele fietspad, en van rechts komen de fietsers tegen de draad in ook de rotonde op. Dan heb je nog de zebrapad, en de rijstrook voor auto's. En tegenwoordig 95% van de fietsers steken NOOIT maar dan ook echt NOOIT hun vingers uit om aan te geven welke richting ze opgaan maar als een automobilist dit verkeerd inschat is de automobilist altijd de sjaak met de afhandeling van eventuele schade/letsel.
Ja-Ja (22-7-2023 om 06:57)
Ik man met de hoed. Tips voor veilig fietsen. Heb je voorrang dan krijg je het niet altijd. Pas uw snelheid aan en steek overdreven uw hand uit. En kijk naar de bestuurder/ster of hij /zij u ziet. P.s Erg veel bromfietsen rijden veel te hard en hebben lak aan verkeersregels. Politie graag wakker worden en doet er meer aan.
Cookie-instellingen beheren