Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeen (43) aangehouden voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 23-07-2023, 11.55 uur
Roemeen (43) aangehouden voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT KRUIS – De politie heeft zaterdagmiddag een Roemeen aangehouden in Sint Kruis voor het rijden onder invloed van alcohol.


De politie werd door een weggebruiker gewezen op de bestuurder. Toen de agenten de 43-jarige man uit Roemenië zagen rijden kreeg hij een stopteken op de Sint Pietersdijk bij Sint Kruis.

Bij controle bleek dat de man 785 Ug/L blies. Daarnaast was de APK op het voertuig niet meer geldig. Ook droeg de man geen gordel. Toen het rijbewijs van de man werd opgevraagd, bleek deze nog naar eigen zeggen in Roemenië te liggen. De man is aangehouden ten zake rijden onder invloed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo Rope (24-7-2023 om 10:06)
@Michel, je hebt zelf vroeger nooit op geep gevist zeker? Zelf ben ik in beschonken toestand wel vaker mijn rijbewijs thuis vergeten, even als mijn huissleutels, telefoon, beuze en onkruid brander.
Tobias Overdulve (24-7-2023 om 08:34)
Beste Michel, ik proef hier enige aversie tegen een goed glas gerstenat. Zeker tijdens een kwakkelwinter is het heerlijk om achter het stuur af en toe een slokje port te nemen..
Johnny Minderhoud (24-7-2023 om 08:26)
@Ruben Roelse, je hebt groot gelijk hoor. Met een borreltje teveel op achter het stuur is natuurlijk niet verstandig, maar als je op de geep geweest bent moet je toch ook weer naar huis. Het kan dan wel een Roemeen geweest zijn, maar dat wil niet zeggen dat hij niet op geep zou mogen vissen.
vanpuffelen (23-7-2023 om 22:38)
Meteen terug sturen naar Roemenië .
Michel (23-7-2023 om 19:47)
@Ruben Roelse, zo te lezen heb je je reactie in een vlaag van verstandsverbijstering geplaatst, zoniet dan moet je toch even naar de dokter. Je reactie is niet normaal.
Mijn mening (23-7-2023 om 17:40)
Auto in de pers en die vent gelijk de grens over trappen. Dit soort is wat mij betreft niet welkom. Gedraag je of rot op.
Cookie-instellingen beheren