Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Hulpdiensten ingezet voor dronken personen in Sluis

Toegevoegd: 26-07-2023, 12.03 uur
Hulpdiensten ingezet voor dronken personen in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – De hulpdiensten zijn vannacht ingezet voor twee personen die in Sluis op straat waren aangetroffen. Ze bleken beide dronken te zijn.


De jeugdagenten van Zeeuws-Vlaanderen en de ambulancedienst werden in de loop van de nacht opgeroepen voor een melding dat er twee personen op straat lagen. De beide personen waren niet meer aanspreekbaar.

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, was één van de personen ondertussen aanspreekbaar. De andere is door het ambulancepersoneel onderzocht. Ze hebben beide een bekeuring gekregen voor openbare dronkenschap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.A.Minderhoud (26-7-2023 om 20:04)
Hr De Koeck, Wel een beetje bevooroordeeld wat betreft de inwoners van Zeeuws Vlaanderen. U schijn enkele tienduizenden toeristen in deze periode te vergeten.
Jo de Koeck (26-7-2023 om 17:39)
Opvallend altijd dat in het dunbevolkte Zeeuws-Vlaanderen de meeste ongevallen en aan criminaliteit gerelateerde zaken plaatsvinden en dan niet in Terneuzen. 40 jaar lang kwam ik daar voor werk, de mentaliteit bevalt me niet. In Nederland denken ze dat je een Belg bent en in België denken ze dat je een Nederlander bent, misschien stiekem toch een lichte storing van waar hoor ik nu bij? Zoveel miljoenen in de verkeersveiligheid gestoken daar, maar niets helpt. Ook in afgelegen gebieden hebben we gelukkig politie.
Ad Jonkers (26-7-2023 om 15:34)
Twee figuren met de bijnaam "Rupsje nooit genoeg".... Pareltjes van deze maatschappij!
Cookie-instellingen beheren