Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Camper belandt in sloot na kop-staartbotsing A58 Kloetinge

Toegevoegd: 19-08-2023, 03.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Bij een ongeval op de A58 bij Kloetinge zijn twee personen gewond geraakt. Een camper belandde in een sloot.


Het ongeval gebeurde omstreeks 01.25 uur vlak na de oprit ter hoogte van Kapelle. Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto achterop een camper. Door de klap belandde de camper in de berm en kwam deze in de naastgelegen sloot tot stilstand. Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances kwamen ter plaatse.

De beide bestuurders zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Bergers van  Quality Assistance Group hebben de voertuigen geborgen. Vermeulen Groep heeft de ontstane ravage opgeruimd en het wegdek gereinigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (21-8-2023 om 11:32)
Arie de camper zou ook in een keer van rijbaan kunnen veranderen niet of slecht zichtbaar maar jullie zijn top chauffeurs die zulke dingen niet hebben
Arie (20-8-2023 om 18:52)
Goh, Jaap, verzin eens een andere oorzaak? Als je achter op iemand klapt, heb je dan voldoende afstand gehouden?
Jaap (19-8-2023 om 14:01)
Goh Miranda jij was er zeker bij omdat je het zo goed weer wat de oorzaken is
stefan (19-8-2023 om 11:43)
wij hebben deze camper ook zien rijden net voor kapelle richting goes voerde echt bijna geen verlichting plus de fiets zat ook nog voor de verlichting ik zag hem ook nog maar net op. is dan toch fout gegaan net na ons.
Miranda (19-8-2023 om 07:59)
Onbekende oorzaak achterop geklapt dat is gewoon te hard gereden en niet opgelet en dat op een afrit.
Cookie-instellingen beheren